Lbín/Úpořiny - Smrt sedmačtyřicetiletého zastřeleného muže ležícího na silnici u Lbína ve směru na Úpořiny na Teplicku vyšetřují od ranních hodin kriminalisté teplické policie. S největší pravděpodobností spáchal muž krátce po půlnoci sebevraždu.

Záchranáři při příjezdu na místo nalezli tělo bez známek života s prostřelenou hlavou. Zbraň ležela poblíž. Policisté uzavřeli na několik hodin celou silnici. Na místě byla i manželka nebo přítelkyně mrtvého muže. Podle informací redakce, šlo o muže z Lounska.

"Dnes dvacet minut po půlnoci jsme přijali oznámení o nálezu muže se zraněním hlavy poblíž obce Lbín na Teplicku. Policisté na označeném místě nalezli 47letého muže se střelným zraněním hlavy, které se neslučovalo s životem. Zbraň byla na místě zajištěna, přivolaný lékař nezjistil cizí zavinění, jako nejpravděpodobnější příčina úmrtí se jeví sebevražda. K objasnění přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva, bližší informace nebudeme s ohledem na probíhající vyšetřování sdělovat," uvedl Daniel Vítek, mluvčí teplických policistů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru