Most - Jediný den stačil policistům na Teplicku, aby dopadli mladého lupiče. Ve středu přepadl jiného mladíka, ve čtvrtek už se mohl jedině kát.

Ilustrační foto: Oldřich Hájek

Šestadvacetiletý muž se bude zpovídat ze spáchání trestného činu loupeže. Ve středu večer oslovil mladíka v Teplicích s tím, jestli má peníze. "Když mu poškozený sdělil, že nemá, prohledal ho, poté jej fyzicky napadl a požadoval po něm, aby peníze sehnal, jinak ho zbije," popsal průběh případu teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

"Hned následující den policisté podezřelého muže zadrželi a následně obvinili ze zvlášť závažného zločinu loupeže, za který mu v případě odsouzení hrozí až desetileté vězení," dodal policista

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru