Muž surově zmlátil pejskařku. Dal jí pěstí, pak do ní ještě kopnul
Ilustrační foto
Teplice

Prosetice – Čtyřicetiletý recidivista zbil v Teplicích ženu, která venčila psa. Udeřil ji pěstí, když ležela na zemi, měl do ní ještě kopnout. Agresorovi, který byl v minulosti už 22krát odsouzený, teď hrozí až tříleté vězení.

Čtyřicetiletý muž napadl ženu koncem března v Proseticích, o případu teď informovala policie. „Muž nejprve vyvolal slovní konflikt s poškozenou ohledně venčení psů, poté k ní přistoupil a pěstí ji udeřil do obličeje. Když upadla na zem, pokračoval ve fyzickém napadání ležící ženy dalšími údery, dokonce do ní měl i kopnout,“ popsal incident policejní mluvčí Daniel Vítek.

Agresor měl následně pejskařce ještě sebrat dálkový ovladač k elektrickému obojku psa, poté z místa odešel pryč. Žena při útoku utrpěla vícečetná zranění a musela se nechat ošetřit v nemocnici. Poté byla ještě tři týdny v pracovní neschopnosti.

Policisté teď pachatele vypátrali a obvinili ho z přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví. V případě uznání viny mu hrozí až tříleté vězení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru