Teplice – Tragédie se stala v úterý 6. června před polednem v Teplicích. Z okna sedmipatrového panelového domu tady mělo vypadnout dítě. Co se stalo, policie vyšetřuje.

Tragédie se stala naproti jedné z teplických základních škol. Na místě byly v půl dvanácté dopoledne tři policejní vozy, místo bylo obehnáno policejní páskou a plachtou. Následně k domu přijel pohřební vůz. Podle svědků měl zemřít náctiletý chlapec. „Dítě mělo smrtelná zranění neslučitelná se životem. Více nebudeme událost komentovat,“ řekl mluvčí záchranářů Prokop Voleník. Blíže celou tragickou událost nechtěla komentovat ani policie.  

0606panelakpolicie

0606panelakpolicie5

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru