Dvěma bratrům z Teplicka hrozí kvůli marihuaně vězení
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Policisté stíhají dva bratry z Teplicka kvůli marihuaně. Mladší z mužů konopí pěstoval, starší usušenou marihuanu přechovával. Oběma hrozí vězení.

Mladší z bratrů pěstoval konopí v neobydleném domě na Teplicku. Zde ho následně i sušil. Marihuanu pak kouřil a část dával svému staršímu bratrovi, který si také rád zapálil. „Při domovní prohlídce u staršího muže kriminalisté zajistili téměř 200 gramů marihuany a obvinili ho z přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu, za což mu hrozí maximálně roční vězení,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Mladší muž, který konopí pěstoval, byl obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V případě odsouzení by mohl strávit za mřížemi až pět let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru