Řidiči, pozor! Na křižovatce, kde se často bouralo, je teď stopka
Křižovatka s novou stopkou. Zdroj: facebook/město Bílina
Teplice

Bílina - Na křižovatce ulic Fügnerova a Bezejmenná v Bílině se objevila nová svislá dopravní značka Stůj, dej přednost v jízdě. Má pomoci k větší bezpečnosti, často tady řidiči totiž bourali.

“Na křižovatce se v posledních měsících stalo hned několik dopravních nehod, protože řidiči přijíždějící ke křižovatce po vedlejší silnici Fügnerovou ulicí nedali přednost vozu na hlavní v Bezejmenné ulici,” vysvětlil vedoucí odboru dopravy Oldřich Jedlička. Místo je frekventované hlavně v ranních hodinách, kdy rodiče vozí své děti do školy, je tedy zapotřebí zajistit tam větší bezpečnost. Na vedlejších silnicích ještě přibude vodorovná dopravní značka Stůj, dej přednost v jízdě. “Ta ještě více upozorní řidiče, že jedou po vedlejší ulici. Navíc na křižovatce vyměníme malé zrcadlo za větší, aby byla křižovatka přehlednější,” doplnil vedoucí.

Řidiči by však i nadále měli místem projíždět s velkou opatrností a do křižovatky vjíždět bezpečně i přes to, že jedou po hlavní silnici.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru