Teplické lázně rozjíždějí provoz, zatím s určitými omezeními
Lázeňský dům Beethoven uvítá své hosty už ve středu 29. dubna. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Teplické lázně, které v uplynulých měsících musely výrazně omezit svůj provoz a tratily vzhledem k opatřením, která vláda zavedla, konečně znovu rozjedou provoz. Nejpozději od pondělí 4. května začnou do svých zařízení zase přijímat pacienty. A to jak na komplexní, tak i na příspěvkovou lázeňskou péči.

Kupříkladu Lázeňský dům Beethoven se hostům otevře už zítra, ve středu 29. dubna a nabídne svoji tradiční léčebně rehabilitační péči. Konkrétně komplexní, příspěvkovou lázeňskou péči a samoplátecké pobyty léčebného charakteru. Vedení lázní začalo neprodleně kontaktovat pacienty, jejichž návrhy lázně obdržely v době svého omezeného provozu. Všichni zájemci obdrží bližší informace ohledně podmínek nástupu.

V současné době žijí prostory jednotlivých lázeňských budov přípravnými pracemi. Tak, aby lázně mohly nabídnout hostům bezpečný pobyt ve všech směrech, i s ohledem na současnou situaci. Uzavřené do odvolání zůstává Thermalium. Platnost vstupenek nebo dárkových poukazů pro vstup do Thermalia ale nekončí a bude prodloužená o dobu uzavírky. Nejsou také poskytované procedury. Zájemcům, kteří si některé z procedur zarezervovali, bude na základě jejich žádosti poskytnutý náhradní termín.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru