V Drahkově by vedení Modlan rádo vytvořilo tenisové kurty
Kurty by měly vzniknout na volném prostranství pod dětským hřištěm. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Modlany – V Drahkově nedaleko Modlan chce vedení obce vybudovat tenisové kurty. Podle modlanského starosty Lukáše Bartoně je záměr zatím pouze informativního charakteru a jeho případná realizace ještě není stoprocentně jistá. Vše závisí na tom, zda se obci podaří sehnat potřebné peníze.

„V květnu bude vyhlášená výzva dotačních programů. Uvidíme, zda se nám podaří sehnat dotaci. Máme dvě varianty. Jednak realizovat záměr s pomocí státní dotace a pokud by nám nevyšla, pak prostřednictvím investice některé organizace. Která to případně bude to zatím nemohu říct. Zastupitelstvo bude o podpoře rozhodovat až na svém červnovém zasedání,“ uvedl k situaci a možnostem obce modlanský starosta.

Tenisové kurty by mohly vzniknout na prostranství u levé odbočky z komunikace ve směru Drahkov – Srbice, kde je volný zatravněný pozemek v majetku obce. Na něm už stojí barevný dřevěný přístřešek a menší dětské hřiště.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru