Policie žádá veřejnost o pomoc: Stále více řidičů ujíždí od nehod! Neviděli jste některou z nich?
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté nadále zaznamenávají případy, kdy pachatelé dopravních nehod ujíždějí z místa, aniž by splnili povinnosti uložené platnou legislativou. Přivítají jakákoliv svědectví veřejnosti k níže uvedeným nehodám, jejichž viníci nerespektují zákonem daná pravidla.

K první dopravní nehodě mělo dojít v době od v době od 16:00 do 17:45 hodin dne 29. dubna 2021 v Teplicích, ul. Maršovská, kde nezjištěný řidič poškodil levou zadní část zaparkovaného vozidla Škoda Superb a z místa nehody ujel, aniž by splnil svou zákonnou povinnost.

Od nehody ujel i řidič, který měl v době od 20:00 hodin dne 6. května do 7:30 hodin dne 7. května 2021 v Teplicích, ul. Antala Staška u č. p. 1708/5 poškodit zaparkovaný automobil Renault Megane.

Hledáme také svědky nehody, ke které mělo dojít v době od 17:00 hodin dne 10. května do 7:00 hodin dne 11. května 2021 v Duchcově, ul. Teplická 220/6. Neznámý řidič měl poškodit zaparkované vozidlo Škoda Octavia a poté měl z místa dopravní nehody ujet, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti.

K dopravní nehodě došlo také 11. května 2021 a to v době od 6:00 do 9:00 hodin v Teplicích, ul. Antala Staška u č. p. 1719/27, kde měl nezjištěný řidič poškodit zaparkovaný automobil Škoda Octavia, také tento viník od nehody ujel.

Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru