Přechod přes Masarykovu třídu u Červeného kostela už je bezpečnější
Foto zdroj: Město Teplice
Teplice

Teplice - Statutární město Teplice nechalo upravit jeden z nejnebezpečnějších přechodů, který je v místě připojovacího pruhu ze zastávky MHD U Vlastního krbu směrem do Trnovan a v opačném směru se Masarykova třída rozšiřuje do tří jízdních pruhů před světelnou křižovatkou.

V širokém místě proto přibyl středový ostrůvek, který umožní přecházet bezpečně vozovku na kratší vzdálenost. V bezpečné vzdálenosti před přechodem je v obou směrech doprava svedena pouze do jednoho jízdního pruhu a přechod je nově i nasvětlen, aby byli chodci lépe vidět i za snížené viditelnosti.

Stavba byla zahájena 15. července a od začátku listopadu už místem znovu projede veškerá doprava. Konečnou podobu bude mít přechod na jaře příštího roku, až bude vhodné počasí k nanesení finální vrstvy vodorovného značení. V příštím roce je také v plánu úprava chodníku a parkovacích míst od přechodu směrem k Okružní ulici a úprava chodníku kolem kostela a přechodu směrem k obchodnímu komplexu, tzv. Jezevčíku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru