Mladý recidivista se z trestu neponaučil. Ukradl vše, co mu přišlo pod ruce
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Z několika přečinů byl obviněn 27letý recidivista z Bíliny. Ten byl přes svůj nízký věk již několikrát odsouzen za majetkovou trestnou činnost. Naposledy v roce 2019 pobýval ve výkonu trestu ve věznici. Ani z této zkušenosti si však nevzal ponaučení a v těchto dnech ho policisté obvinili z dalších trestných činů krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody.

Dávají mu za vinu, že v období jednoho měsíce řádil na území města Bílina. Ze zahrady domu odcizil jízdní kolo a neoprávněně vnikl na další pozemek domu, kde nestihl nic odcizit. Z místního autoservisu ukradl kolečko, na které si naložil náhradní díly a vloupal se do několika odstavených aut v areálu servisu, ze kterých vzal, co mohl. Například autosedačku, autorádio a nářadí.

Dále řádil i na parkovišti u bílinského obchodního domu, kde poškodil zaparkované auto a z něj si odnesl elektrické nářadí. Dalším dvěma bílinským řidičům jeho počínáním zmizely věci ponechané uvnitř vozidla.

"Bezprostředně po posledním vloupání byl kontrolován hlídkou městské policie, která u něj v tašce nalezla věci pocházející z krádeže. Přivolaní policisté ho převezli na služebnu, kde mu bylo sděleno obvinění z několika skutků. Zároveň byl podán návrh na vzetí obviněného do vazby," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru