Kriminalisté vyšetřují závažný zločin: Muž (29) sexuálně obtěžoval nezletilé děti, obvinili ho ze znásilnění!
ilustrační foto
Teplice

Ústecký kraj, Litoměřicko - Krajští kriminalisté prověřují zvlášť závažný zločin násilného a mravnostního charakteru, ke kterému došlo v průběhu uplynulého víkendu v Litoměřicích. Podle dosud zjištěných informací mělo dojít k sexuálnímu obtěžování tří nezletilých dětí, z nichž jedno se stalo obětí zvlášť závažného zločinu.

Ihned po přijetí prvotního oznámení začali policisté na případu intenzivně pracovat, v dané lokalitě posílili výkon služby a do pátrání po podezřelém se zapojily desítky policistů v uniformách i civilu.

"Ve středu večer jsme zadrželi 29letého muže, kterého kriminalisté z tohoto protiprávního jednání důvodně podezírají. Na základě dosud zajištěných důkazů byl zadržený včera obviněn ze zvlášť závažného zločinu znásilnění, dnes předáme státnímu zástupci spis s podnětem k podání návrhu na vzetí muže do vazby. V případě odsouzení hrozí obviněnému trest odnětí svobody až na dvanáct let," uvádí nyní policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru