Letos v létě si Dubští na svém Plivátku konečně zaplavou
Dubské koupaliště se letos v sezóně otevře.
Teplice

Dubí – Koupaliště v Dubí, nazývané Plivátko, se v letošní sezóně konečně otevře pro návštěvníky. Vedení města donutila k jeho uzavření před třemi roky prasklina v bazénu, kterou odtékalo velké množství vody. Do výběrového řízení, vypsaného dubskou radnicí na začátku roku, se nikdo nepřihlásil. V opakovaném řízení Dubští uspěli. Přihlásila se firma, která nabídla, že bazén opraví za necelých 5,8 miliónu korun.

„Přijali naše podmínky a smlouvu a měli by opravu stihnout do konce června, ještě před zahájením sezóny,“ informoval ve středu 23. března dubské zastupitele starosta Petr Pípal. Současně upozornil na to, že všeobecné zdražování poznamenalo i současnou výši ceny za opravu. „Ještě vloni jsme se bavili o tom, že investice bude 2,5-3 milióny korun. Letos je to dvojnásobek. Ceny materiálu, včetně plastů šly nahoru.“

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru