Dubští věnují Ukrajině 100 tisíc korun na zdravotnický materiál
Ilustrační foto
Teplice

Dubí – Město Dubí uvolní na pomoc Ukrajině částku ve výši 100 tisíc korun. Rozhodli o tom ve středu 23. března dubští zastupitelé. Částka bude podle slov starosty Petra Pípala deponovaná prostřednictvím Červeného kříže České republiky a využitá výhradně pro nákup zdravotnického materiálu. „Osobně bych nikdy nezvedl ruku pro částku, za kterou by se měly nakoupit zbraně,“ komentoval bod programu dubský starosta.

Petr Pípal rovněž připomněl, že město v souvislosti s válečným konfliktem na Ukrajině zorganizovalo sbírku zdravotnického a hygienického materiálu. Zapojila se do ní řada obyvatel města, ale i místních organizací a firem. Na pomoc válkou decimované Ukrajině už podle starosty odjela plně naložená dodávka materiálem, získaným v této sbírce.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru