Kriminálka vyřešila případ vraždy v kraji. Mladému pachateli hrozí až osmnáct let!
ilustrační foto
Teplice

Ústecký kraj, Litoměřice - Krajským kriminalistům se podařilo objasnit případ vraždy 55letého muže, ke které došlo v noci ze dne 28. a 29. června v Litoměřicích.

Na vyšetřování případu byl sestaven speciální tým kriminalistů. "Kriminalisté vyhodnocovali desítky zajištěných stop, analyzovali kamerové záznamy, prověřovali všechny vazby poškozeného a prováděli mnoho dalších úkonů, které nakonec vedly k dopadení pachatele. Jedná se o 24letého muže z Lounska, který se s poškozeným z minulosti znal. Motivem jeho činu byl v ten den vyvolaný konflikt, který vyústil v napadení," uvádí mluvčí policistů Veronika Hyšplerová.

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 24letého muže pro zvlášť závažný zločin Vraždy, za což mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až do výše 18let. Zároveň podal návrh na vzetí obviněného do vazby, který soudce dnes v dopoledních hodinách akceptoval a obviněný byl eskortován do vazební věznice.

Psali jsme také: Úmrtí muže: Vše nasvědčuje tomu, že v kraji došlo k další vraždě!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru