REKLAMA
Tragická středa na silnicích: Při dvou odpoledních nehodách zemřeli dva lidé
Tragická nehoda u Malšovic na Děčínsku. Foto zdroj: HZS Ústeckého kraje
Teplice

Ústecký kraj - Dva mrtví během jednoho dne. To je smutná bilance středečních nehod na silnicích v Ústeckém kraji.

K první tragické nehodě došlo včera kolem 15. hodiny na dálnici D8 u Ústí nad Labem. Na 61. kilometru ve směru na Prahu se srazily dva kamiony. "Jeden řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem, druhý byl vrtulníkem transportován do nemocnice," uvedl k nehodě Hasičský záchranný sobr Ústeckého kraje. Dálnice ve směru na Prahu byla po dobu záchranných prací a odklízení následků nehody uzavřena. 

1307nehoda2

1307nehoda

Tragická nehoda kamionů na D8. Foto zdroj: HZS Ústeckého kraje

Jen hodinu poté informovali hasiči z Ústeckého kraje o další tragédii na silnici. K té došlo u obce Malšovice na Děčínsku. "Řidič osobního vozu nepřežil srážku s nákladním automobilem," sdělili na twitteru hasiči. Komunikace byla po dobu odstraňování následků nehody uzavřena.

1407nehoda2

Tragická nehoda u Malšovic na Děčínsku. Foto zdroj: HZS Ústeckého kraje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru