Pátrání po ztraceném muži je už přes měsíc bezvýsledné. Policisté znovu žádají veřejnost o pomoc
Pohřešovaný muž. Foto: Policie ČR
Teplice

Ústecký kraj - Ústečtí policisté už přes měsíc intenzivně pátrají po pohřešovaném 42letém muži z Ústí nad Labem, pátrání je však zatím bezvýsledné. Obracejí se proto znovu na veřejnost, kterou žádají o spolupráci. Neviděli jste muže někde?

Muž je pohřešován od zhruba 11 hodin dne 28. června. Naposledy byl viděn v ulici Jizerská v Ústí nad Labem a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Pohřešovaný muž se vyhýbá sociálním kontaktům, rozhovorům s lidmi a při oslovení neodpovídá. Když něco chce, může psát na papír.

Muž chodí shrbený, pomalou chůzí. V přímém ohrožení života není. Sebevražedné sklony však nejsou vyloučeny. Podle zjištěných informací by pohřešovaný muž měl být oblečen do šedého trika, černých kalhot a bílých tenisek. Pohřešovaný muž se může pohybovat v oblasti Dobětic, Božtěšic, Skorotic a Všebořic.

"Informace k pohřešovanému přijmeme na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně. Děkujeme," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru