REKLAMA
Muž přišel v centru Teplic o peněženku s 25 tisíci. Zloději ji naservíroval přímo pod nos!
ilustrační foto
Teplice

Teplice - O peněženku s 25 tisíci korunami a platební kartou přišel 50ti letý muž. Ten zaparkoval své vozidlo v centru Teplic. Od vozidla se vzdálil, ale zapomněl své auto uzamknout.

Toho využil neznámý zloděj, který si všiml, že na přední sedačce leží peněženka a tu odcizil. "Poté, co se majitel vrátil k vozidlu, zjistil, že mu peněženka se značnou finanční částkou ze sedačky zmizela a oznámil krádež na policii. Po zloději nyní policisté pátrají a za přečiny krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody," uvádí mluvčí policistů Ilona Gazdošová.

Policisté nabádají občany, aby si ve vozidlech nenechávali cenné věci a neriskovali tak jejich krádež. Zároveň je potřeba vozidlo bez dohledu řádné uzamknout.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru