OPRAVDU SE STALO: Celníci objevili v prodejně smíšeného zboží léky na erekci, prodávaly se tu i po kusech
ČÁST LÉKŮ BYLA UKRYTA VE VYSTAVENÝCH BATOZÍCH. FOTO: CELNÍ SPRÁVA
Teplice

Hora Svatého Šebestiána – Rovných 1 206 tablet a 56 gelových sáčků léků na posílení mužské erekce zajistili ústečtí celníci při kontrole provozovny se smíšeným zbožím na Chomutovsku.

V minulých dnech prováděli celníci kontrolu v jedné z provozoven v katastru obce Hora Svatého Šebestiána. Primárně se zaměřili na prodej a skladování zboží porušujícího některá práva duševního vlastnictví a řádné zdanění vybraných výrobků.

Při kontrole provozovny celníci objevili blistry s léky ukryté v batozích zavěšených na stěně. Další léčivé přípravky nalezli také v krabici pod pokladnou. Konkrétně se jednalo o 250 kusů tablet přípravků Cenforce 100mg, 210 kusů tablet Cenforce 200mg, 325 kusů tablet Kamagra Gold 100mg, 256 kusů tablet Cobra 130mg, 165 kusů tablet Cobra 120mg a 56 gelových sáčků Kamagra oral jelly 100mg, tedy léků určených k léčbě erektilní dysfunkce. „Část blistrů byla nastříhaná na jednotlivé tablety, což nasvědčovalo prodeji i po kusech," uvedl v tiskové zprávě mluvčí Celní správy Jiří Nejedlý.

Celníci o nálezu informovali Státní ústav pro kontrolu léčiv, který rozhodl o zajištění těchto léčivých přípravků. Zadokumentovaný případ včetně zajištěných léků celníci následně předali pracovníkům SUKL k dalšímu šetření.

Padělané a nelegální léčebné přípravky představují závažnou hrozbu pro lidské zdraví. U padělků a nelegálních přípravků není možné hovořit o účinnosti, kvalitě a hlavně bezpečnosti. Jejich užívání může způsobit vážná zdravotní rizika.

leky na erekci

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru