Nová MEGA HERNA MATTEL v Teplicích, děti se dočkají BARBIE i HOT WHEELS
Foto: Olympia Teplice
Teplice

Teplice – V Teplicích se otevřela v pasáži obchodního centra Olympia nová MEGA HERNA MATTEL. Na 80 metrech čtverečních centrum nabídne napětí a zábavu pro všechny děti. Herna je vybavena velkým množstvím populárních hraček značky BARBIE a HOT WHEELS. Otevřená bude každý den do 27. září od 10:00 do 18:00 hodin.

"Chceme, aby naše herní pasáž byla místem, kde si děti mohou užít spoustu zábavy a víme, že s hračkami Barbie a Hot Wheels je zábava zaručená. Proto zveme děti a jejich rodiče na nedělní zábavný program plný her, soutěží a dárků.“

V programu nebude chybět ani dětská diskotéka, během které se děti mohou vyřádit na tanečním parketu. V průběhu celého dne bude probíhat tombola o hračky, pro nejmenší návštěvníky jsou připraveny balónky.

Vstup do MEGA HERNY MATTEL je zcela zdarma a bude přístupný pro všechny malé i velké návštěvníky, kteří se chtějí pobavit a užít si den plný zábavy a her.

Navíc získá každý malý návštěvník herny slevu 15% na vstup do CIRKUS PARKU.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru