Policisté hledají svědky dopravní nehody v Teplicích. Stala se u prodejny Okay
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Dopravní policisté vyšetřují nehodu, ke které mělo údajně dojít od 5. září v 17:00 hodin do 6. září 17:00 hodin v teplické ulici Bohosudovská, konkrétně na parkovací ploše u prodejny Okay Electro. Tam dosud nezjištěný řidič s neustanoveným vozidlem poškodil jiný zaparkovaný automobil značky Škoda šedé barvy. Neznámý motorista neučinil nic, co mu ukládá zákon a místo dopravní nehody opustil.

"V souvislosti s prověřováním tohoto střetu žádáme případné svědky, kteří tuto událost viděli, nechť se teplickým policistům ozvou na lince 158. Jakékoliv informace mohou přispět k řádnému objasnění věci. Děkujeme za spolupráci," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru