Motorky zaparkované v centru Novosedlic přišly okouknout stovky lidí
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Novosedlice – Desítky motorkářů se v sobotu 23. září loučily v Novosedlicích se sezónou, než zazimují mašiny. Tradiční akce s názvem Závěr motorkářské sezóny se konala na křižovatce ulic Hraniční a Malodrážní. Motorkáři tu zaparkovali své stroje už před polednem po obou stranách ulic. Přijížděli postupně, aby se zaregistrovali. Krátce po 14. hodině pak vyrazili na spanilou jízdu, která místy zastavila na několik minut provoz v Teplicích i v některých okolních obcích.

Doprovodný program měl i letos co nabídnout. Na pódiu se vystřídalo několik rockových kapel a ve finále to před půlnocí rozbalil Děda Mládek Illegal Band. Pro děti i dospělé byly připravené soutěže, zábava a taky něco dobrého na zub. Návštěvníci si mohli si vyzkoušet rodeo jízdu na zdivočelém býku o ceny nebo se zúčastnit soutěže o pobyt v rakouských Alpách.

2609motorkykz2

2609motorkykz3

2609motorkykz4

Foto: Ilona Kaufuss

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru