V Oseku jsou nové skříňky na smuteční oznámení. Kde je najdete?
Foto: Město Osek
Teplice

Osek - Město Osek zakoupilo a instalovalo čtyři kovové vývěsní skříňky, které jsou určeny pro vyvěšování smutečních oznámení. K jejich zakoupení město vedla skutečnost, že v současné době se parte vyvěšují na výlepových plochách mezi plakáty na kulturní akce, což vedení města nepřipadá důstojné.

Tyto skříňky jsou umístěny u výlepové plochy v ul. Obr. Míru (u pošty), naproti Základní škole v Nelsonské ulici, v Hrdlovské ulici u čp. 646 a na Tyršově ulici u schodů za Tescem.

Vývěsní skříňky jsou volně přístupné a každý občan do nich může svépomocí vyvěsit smuteční oznámení na jeden týden. Žádný poplatek se nehradí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru