Kurzy se konají na Obecním úřadě v Novosedlicích. Foto: Ilona Kaufuss
Teplice

Novosedlice – Jak jste na tom se znalostmi poskytování první pomoci? Pokud vás tato tematika zajímá, můžete své znalosti obohatit prakticky i zážitkem.

Spolek Hvězdy života v Novosedlicích pořádá pro veřejnost minikurzy první pomoci. První část třídílné série se uskuteční již v pátek 6. října v 16 hodin v zasedací místnosti novosedlického obecního úřadu.

V prvním díle se účastníci kurzu dozvědí a také si budou moci prakticky vyzkoušet, jak postupovat, pokud se nějaká osoba dostane do stavu, ohrožujícího život. Ve druhé části, která se koná 20. října, budou předmětem teoretické výuky i praxe úrazové stavy. A ve třetí části, připravené na 27. října, se zájemci o kurz dozvědí něco o stavech neúrazových.

V kurzu bude kromě praktických ukázek použité maskování úrazů a také třeba resuscitace s použitím AED. Minikurz je zdarma. Po jeho ukončení v Novosedlicích s ním zamíří organizátoři do Dubí. Tady se bude konat v Domě porcelánu s modrou krví a odstartuje tu 11. listopadu. Obsahově bude stejný jako kurz novosedlický.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru