Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Blíží se akce, která by neměla uniknout pozornosti žáků 9. tříd základních škol a jejich rodičů. Tradiční regionální veletrh středního vzdělávání Šance, který letos představí celkem 28 škol z Teplicka i okolních lokalit.

Akce se uskuteční v neděli a v pondělí 15.-16. října v teplickém divadle. V neděli v době od 12-16 hodin a v pondělí už od 9 do 16 hodin.

Veletrh vzdělávání nabídne zájemcům šanci získat přehled o možnostech, kam jít studovat, případně jaký zvolit výuční obor. Prezentovat se zde bude například hotelová škola, zdravotnické školy, zahradnická a zemědělská škola, gymnázia, průmyslovky, obchodní školy a další. Návštěvníci dostanou skvělou příležitost zeptat se přítomných pedagogických pracovníků i studentů na všechno, co je kolem školy a studia zajímá. Mohou si tak udělat obrázek ještě dříve, než se na středních školách spustí dny otevřených dveří.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru