Ilustrační foto
Teplice

Měrunice - V sobotu 14. října v 17:05 došlo na silnici II. třídy číslo 257 v katastru obce Měrunice, cca 400 m od křižovatky od obce Žichov k dopravní nehodě.

Řidič osobní automobil ŠKODA SUPERB jedoucí ve směru na Bílinu se při předjíždění tří osobních vozidel střetl pravým předním rohem vozidla s levým předním rohem vozidla ŠKODA FABIA COMBI jedoucího jako první ve stejném směru jízdy a odbočujícím ve směru vlevo. Vozidlo ŠKODA SUPERB bylo po střetu odmrštěno vlevo mimo komunikaci, kde narazilo do stromu.

"Během nehody měla být na místě minimálně další dvě vozidla, která odjela. Jeden ze svědků měl mít vozidlo Škoda Superb stříbrné barvy s RZ *** 2322. Policisté by uvítali jakoukoliv svědeckou výpověď k této nehodě. Prosíme proto řidiče, kteří nehodu viděli, aby kontaktovali policisty z dopravního inspektorátu na telefonu 974 439 260 nebo na lince 158. Za spolupráci děkujeme," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru