REKLAMA
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – V areálu Prádelny ve Sládkově ulici v Teplicích, který prochází proměnou, se v sobotu uskutečnil další z oblíbených Bleších trhů: Blešky se SWAPem hraček.

Akci tady už druhým rokem organizuje pod značkou TrhniSi Eva Kreps. „Jde mi o to vybudovat příležitost směny stále funkčních věcí, které by jinak skončily v koši,“ říká organizátorka k aktivitě, kterou provozuje vedle svého zaměstnání.

Na sobotní blešák dorazilo cca sedm desítek návštěvníků. Mezi nimi i děti. Ty mají na SWAPu možnost vyměnit svoji hračku, se kterou si už nehrají, za některou z nabízených her nebo jiných hraček. Na „blešáku“ bylo kromě hraček k vidění ponejvíce oblečení na dospělé i pro děti a oděvní doplňky. Našly se tady ale také například velmi zajímavé keramické kousky, dekorace nebo šperky.

„Tentokrát byl trh slabší. Plno návštěvníků dalo při takovém počasí přednost výletům nebo práci na zahrádkách,“ hodnotí sobotní akci Eva Kreps a zároveň slibuje že pro ty, kteří neměli čas, nebo byli mimo Teplice, chystá do konce roku ještě minimálně jednu akci. A proč jméno TrhniSi? „Vím, že to může působit trochu provokativně, ale název obsahuje slovo TRH a současně asociuje možnost utržit. Ať už výdělek nebo zboží,“ uzavírá organizátorka teplických blešáků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru