Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Počátkem týdne byl na náměstí Svobody usazený vánoční strom. V úterý 15. listopadu na něj technici zavěsili světelné koule. Ozdobili světelnými řetězy i řady stromků, které lemují náměstí. Vánoční strom se rozsvítí v rámci Teplických adventních trhů, první adventní neděli, 3. prosince, v 17 hodin.

Den před tím, v sobotu 2. prosince, se na náměstí pod teplickou radnicí můžete těšit na pořad Na Synkopách do Vánoc. Zahájí ho ve 13.30 vystoupení Big Bandu teplické konzervatoře, v 15 hodin vystoupí skupina Hambaeros, od 16.30 se představí Otto Hejnic trio a Lee Davidson a sobotní program uzavře od 19. hodiny Brass band z Rakovníka.

První adventní neděle je tradičně věnovaná Teplické vánočce. Doprovodný program bude zahájený ve 14 hodin a nabídne vystoupení dětí a mládeže, adventní trhy a návštěvníci akce dostanou také možnost využít YOUBOX a vytvořit si na památku vánoční fotografii zdarma. Ve finále prvního adventu, v 17 hodin, bude slavnostně rozsvícený vánoční strom.
  

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru