Foto: Archiv Statutárního města Teplice
Teplice

Teplice – Od nového roku bude prodloužená provozní doba ve Sběrném dvoře v Úprkově ulici v Teplicích. Město přistoupilo k uvedenému opatření z důvodu zlepšení dostupnosti služby i pro ty občany, kteří jsou ve všední dny dlouho zaneprázdnění.

Mění se provozní doba soboty, kdy namísto doby od 8-14 hodin bude od ledna otevřeno v sobotu až do 18 hodin. Všední dny s provozní dobou od 8-18, zůstávají beze změny.

Do sběrného dvora je možné odevzdávat velkoobjemový odpad, který se nevejde do popelnice. Nábytek, elektroodpad, textil, staré koberce, zbytky lina a podobně. Také nebezpečný odpad, který do popelnice nepatří. Například oleje, ředidla nebo barvy, nebo zbytky stavebního materiálu. Lidé s trvalým pobytem v Teplicích mají služby sběrného dvora zdarma. Zaplatí jen ti, kteří v Teplicích nebydlí a právnické osoby.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru