Novou digitální úřední desku najdou Osečtí u městské knihovny. Foto: archiv Města Osek
Teplice

Osek – Osečtí mohou od konce listopadu vyhledávat a číst informace z města na nové digitální úřední desce. Instalovaná je před budovou Městské knihovny v Tyršově ulici a nabízí moderní uživatelský komfort. V provozu je 24 hodin denně. Městu Osek na její pořízení finančně přispěly Severočeské doly Chomutov.

Na dosavadní fyzické úřední desce, která je na budově osecké radnice, už nebudou zveřejňované dokumenty v listinné podobě. Interaktivní úřední deska u knihovny nabídne všechny dokumenty, informace, vyhlášky, předpisy i webové stránky města přehledně, na jednom místě.

Dotykový panel je jednoduchý na ovládání a osvojí si ho i lidé, kteří nemají s internetem žádné zkušenosti. Osoby, které se pohybují na invalidním vozíku, mohou využít speciální tlačítko, které přesune ovládací lištu do spodní části obrazovky. Tam ji budou moci bez problémů ovládat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru