Ocenění zaměstnanci s představiteli vedení Nemocnice Teplice a Krajské zdravotní. Foto: Krajská zdravotní
Teplice

Teplice - Více než padesát let práce v jedné nemocnici. To je jistě důvod nejen k ohlédnutí, ale i k poděkování zaměstnancům, kteří tuto úctyhodnou metu překročili. Takovým je MUDr. Jan Nosek z Interního oddělení I Nemocnice Teplice, kam nastoupil před více než 62 lety. Společně s dalšími jedenácti zaměstnanci, kteří v teplické nemocnici pracují přes půl století, se mu dostalo ocenění a poděkování od vedení nemocnice a Krajské zdravotní.

„Interní obor jsem chtěl od začátku dělat. Na 3. interní klinice v Praze vedené akademikem Charvátem jsem se jako student podílel na výzkumu a vyhrál konkurz na místo na klinice. Nakonec jsem na ní nenastoupil, protože se mi v Praze nepodařilo sehnat byt. Po krátkém působení v nemocnici v Duchcově, na tehdy výborně obsazené interně, která spadala pod nemocnici v Teplicích, mě povolali do Teplic, kde hledali druhoatestovaného internistu. A tak jsem se stal zástupcem primáře interního oddělení v této nemocnici,“ vzpomenul na své profesní začátky MUDr. Jan Nosek, který od přechodu do důchodu pracuje na poliklinice, v lipidové poradně. „Mám pocit, že mě tu ještě potřebují. A to mi pochopitelně dělá dobře,“ dodal s úsměvem.

Spolu s ním vedení Krajské zdravotní a Nemocnice Teplice ocenilo za více než 50 let práce v teplické nemocnici další zaměstnance. Jsou jimi MUDr. Jan Němec, rovněž z Interního oddělení I, z kožního oddělení MUDr. Libuše Němcová, z oddělení intenzivní medicíny Helena Reidlová, z urgentního příjmu Zdenka Šimralová a z radiodiagnostického oddělení MUDr. Magdalena Frajsová a Jarmila Kronďáková. Více než 50 let pracují v Nemocnici Teplice z dětského a dorostového oddělení MUDr. Petr Eichl a MUDr. Marta Kučerová, z oddělení hlavní sestry Magdalena Jílková a Drahuše Feďjuková. A také Stanislava Handlířová z oddělení správy a údržby nemovitostí.

„Jsem velmi rád, že Krajská zdravotní myslí na své zaměstnance, kteří tak dlouhou dobu pracují ve zdravotnictví. V oblasti, kde práce nikdy nebyla jednoduchá, ale zároveň nesmírně zodpovědná. A nejen to, tito lidé jsou věrní své profesi déle než 50 let v jedné nemocnici. Jménem vedení společnosti je mi ctí poděkovat vám za práci, které si velmi vážím,“ řekl Ing. Jakub Komárek, člen představenstva Krajské zdravotní.

„Moc mě těší, že v teplické nemocnici máme kolegy, kteří na odděleních předávají zkušenosti a jsou mladším spolupracovníkům oporou. Jejich elán a chuť nadále pomáhat pacientům je pro nás ostatní inspirující. Děkuji všem za odvedenou práci a za to, že se s vámi v naší nemocnici stále mohu potkávat,“ dodal na setkání s oceněnými zaměstnanci 30. listopadu ředitel Nemocnice Teplice MUDr. Tomáš Hrubý.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru