Krásné vzrostlé borovice je podle místních velká škoda. Foto: Archiv proboštovské radnice
Teplice

Proboštov – Od středy se Českou republikou proháněl silný vítr. V řadě obcí a měst po sobě zanechal pořádnou paseku. Nevynechal ani Proboštov, kde jeden z poryvů vyvrátil vzrostlou borovici, která byla celá léta ozdobou ulice Na Lučinách. Podle místních je tak krásného stromu velká škoda. Navíc borovice při svém pádu zpřetrhala dráty elektrického vedení.

Část ulice tak zůstala bez elektřiny. Vzhledem k situaci, kdy pracovníci ČEZu řeší spoustu podobných případů, je třeba obrnit se trpělivostí. Proud bude vypnutý nejen v ulici Na Lučinách, ale také v přilehlém okolí, aby zaměstnanci distributora mohli závadu bezpečně odstranit. Podle informací z proboštovské radnice by se mělo vše vrátit do normálu ještě v průběhu dne.

„Plechy létaly ze střechy stacionáře Senior Teplice v ulici kpt. Jaroše. Na místě zasahují hasiči HZS ÚK, kteří zabezpečují střechu tak, aby nedošlo k ohrožení zdraví ani majetku. Řadu dalších drobnějších škod jako je spadlý plot, ulétlá trampolína, popadané větve atd. registrujeme v dalších částech obce,“ informuje obyvatele Proboštova vedení obce na svých stránkách.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru