Na novosedlickém hřbitově se pracuje. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Novosedlice – V uplynulém týdnu začaly na hřbitově v Novosedlicích práce na rekonstrukci cest v hlavní části hřbitova. Navazují na již dokončené opravy chodníků. Vedení obce předpokládá, že by opravy mohly být dokončené do tří měsíců. Na financování se v rámci dohody o spolupráci podílí i Město Dubí a Obec Proboštov. Ty Novosedlice podpořili například už před třemi roky při opravě střech kolumbárií, kam zatékalo.

Novosedlický hřbitov patří k největším hřbitovům na Teplicku a slouží jako spádový hřbitov pro okolní obce, kde toto zařízení chybí. Těmi jsou mimo jiné zmíněné Dubí a Proboštov. Pohřbít své blízké v Novosedlicích ale často nechávají i lidé z Teplic.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru