Výstava se koná ve Výstavní síni U Kostela. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Bílina – Ve středu 22. května se ve Výstavní síni U Kostela v Bílině koná vernisáž výstavy Výtvarka za školou. K vidění budou umělecké práce účastníků letošní výtvarné části soutěže Bořeňská čarodějnice. Vernisáž s občerstvením a hudebním programem začne v 17 hodin. Výstavu, která přináší pro návštěvníky zajímavý prvek, bude možné zhlédnout do 6. června.

A co je tím prvkem, který zpestří návštěvníkům výstavu? Každá výtvarná práce bude opatřená QR kódem do aplikace Munipolis. Návštěvníci tak mohou prostřednictvím kódu dát hlas dílu, které je zaujme. Vybírat bude možné z celkem 40 uměleckých prací. Malí autoři, jejichž díla získají nejvíc hlasů, obdrží sladkou odměnu. Především ale získají motivující impuls k další tvorbě.

Hlasovat mohou návštěvníci až do konce konání výstavy. Bílinská Výstavní síň U Kostela bude pro veřejnost otevřená ve čtvrtek a v pátek od 14 do 17 hodin a v sobotu od 10 do 15 hodin. Skupiny, organizace nebo školy mohou svoji účast na výstavě objednat od pondělí do pátku na telefonu 725 001 007.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru