Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Na ochranu před početím a pohlavně přenosnými nemocemi myslel zřejmě 43letý muž při návštěvě teplického supermarketu. To by bylo chvályhodné, kdyby se však prezervativů nezmocnil protizákonně. V obchodě si totiž do batohu uschoval 11 balení kondomů, celkem tedy 54 kusů pánské ochrany, které nehodlal zaplatit.

"Zásoby by měl na dlouho, kdyby mu jeho lup nepřekazila kontrola bezpečnostní agentury. Místo sexuálních radovánek bylo muži na policejním oddělení sděleno podezření z přečinu krádeže, neboť již byl v posledních třech letech za jiné krádeže odsouzen. Nyní mu hrozí u soudu za krádež kondomů v hodnotě přes 2 tisíce korun trest odnětí svobody až na 3 léta," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru