Foto: Policie ČR
Teplice

Děčínsko - Rumburští kriminalisté z týmu TOXI zrealizovali úspěšný případ dvou pěstíren marihuany v rodinných domech ve Vilémově a Velkém Šenově. 

Kriminalisté minulý týden v ranních hodinách provedli současně vstup do obou rodinných domů.  Při akci byl zadržen 66letý muž z Ústí nad Labem.

Foto: Policie ČR

"V rámci domovních prohlídek jsme zajistili 440 kusů rostlin v různých fázích růstu. Některé z těchto rostlin měly až 140 centimetrů. Kriminalisté při důkladné prohlídce domu nalezli ve skříni schovanou sušinu květů marihuany o váze přes 17,5 kilogramů," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Foto: Policie ČR

Zadržený muž byl už v minulosti několikrát odsouzen pro stejnou trestnou činnost. V současné době čelí trestnímu stíhání pro trestný čin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Soud na obviněného uvalil vazbu, v případě prokázání viny před soudem obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 10 let.

Foto: Policie ČR

"Sdělením obvinění práce kriminalistů nekončí. Budou dále na případu pracovat a rozpracovávat distribuci marihuany, kterou obviněný vypěstoval. Lze předpokládat, že stíhanému ještě další právní kvalifikaci přibyde," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru