Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Duchcov – Prohlídka zámku není pro děti kdovíjak velké lákadlo. Pokud je rodiče vezmou s sebou na klasickou prohlídku s průvodcem, většinou bývá pro děti nesrozumitelná, příliš dlouhá a nudná. Proto vedení duchcovského zámku přichází se zajímavou nabídkou pro nadcházející víkend. Od pátku 5. do neděle 7. července pořádá Speciální dětské prohlídky.

Prohlídky jsou koncipované tak, aby vyhovovaly dětskému návštěvníkovi. Průvodce, který prohlídku pro děti povede, bude v historickém kostýmu. Představí dětem zámecké sbírky, které jsou pro ně lákavé. Malí návštěvníci si tak prohlédnou hudební nástroje, vybavení pro lovce, porcelán nebo kabinet kuriozit. Prohlídka, která trvá pouhých 35 minut, je navíc proložená krátkým loutkovým představením.

Akce je vhodná pro děti od 4 let. Prohlídky začínají v uvedené dny v 10, ve 13.30 a v 15.30 hodin a je třeba, aby se ji dítě zúčastnilo s dospělým doprovodem. Pracovníci zámku doporučují rezervaci místa, bez které nemohou zaručit, že se na prohlídku dítě dostane. Rezervaci je možné provést telefonicky na čísle 417 835 301. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru