Foto: Policie ČR
Teplice

Teplicko - Svou „živnost“ si založil ve svém bytě nedaleko fotbalového stadionu v Teplicích. Jeho sortimentem však nebyly sportovní pomůcky, ale pervitin. 

"Pro zboží si jezdili zákazníci z Teplic a okolí. Od roku 2022 se uskutečnilo v jeho příbytku přes 200 prodejů pervitinu, kdy si narkomani koupili minimálně 160 gramů této drogy. Při domovní prohlídce pak kriminalisté nalezli další sáčky s drogou. V kuchyňské lince a v šuplíku mezi spodním prádlem také bankovky z prodeje. Dealer byl obviněn ze zločinu nedovolená výroba a nakládání s omamnými psychotropními látkami a s jedy. V případě odsouzení hrozí 45letému muži vzhledem ke značnému rozsahu jeho činnosti pobyt za mřížemi na 2 až 10 let," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

FOTO

Foto: Policie ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru