Lékárna je na Náměstí Svobody. Foto: Roman Nešetřil.
Teplice

Proboštov - Nový majitel řetězce lékáren, pod nějž spadá také lékárna v Proboštově, se bohužel rozhodl ke konci měsíce srpna proboštovskou lékárnu uzavřít.   

"Lékárna je dlouhodobě ztrátová a nezapadá do koncepce našeho systému," uvedl Ing. David Masopust, ředitel pro strategický rozvoj společnosti Lemon lékárna a dodal: " Nábytek rádi odprodáme – za zvýhodněnou cenu."

Tato situace vedení obce velmi mrzí. "Víme, že jde o důležitou službu pro občany Proboštova a Přítkova. Obec nemůže podnikatelskou činnost ovlivnit a lékárna se nachází v pronájmu v objektu v soukromém vlastnictví. Obec bohužel nemá v majetku prostor, který by mohl jako lékárna sloužit," uvedla místní radnice. Přesto se vedení obce snaží ve spolupráci s vhodnými pronajímateli prostor oslovit jiné provozovatele lékáren. 

"Tímto se obracíme i na vás, občany Proboštova a Přítkova. Pokud máte někdo kontakty na lékárníky, kteří by potencionálně chtěli rozšířít svoji činnost do naší obce, prosíme, pomozte nám ve snaze vrátit do Proboštova lékárnu," vyzývá občany vedneí obce.

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru