REKLAMA

Most, Teplice - Společnost Autosklaservis Weber, s.r.o. Most a Teplice https://www.autosklaservis.cz/cz/ se dostala do krajského finále soutěže Firma roku 2024 vybraných společností.

Firma byla vybrána mezi 10 nejlépe hodnocených firem Ústeckého kraje roku 2024. Jejich podnikání začalo od úplné nuly v garáži rodinného domu. Postupně vybudovali za 32 let dva plnohodnotné moderní servisy, v Mostě a Teplicích. Jsou smluvním servisem všech pojišťoven pro výměny autoskel na všechny typy vozidel osobních i nákladních.

Disponují moderními technologiemi například kalibrace kamer čelních skel. Jejich mottem je osobní přístup ke každému klientovi. Nejsou velkou společností s mnoha pobočkami, ale svou práci dělají poctivě. Po odchodu jednatelky Ilony Weberové převzala vedení celé firmy dcera Lenka Prošková Weberová. Tradice firmy tak pokračuje dál.

https://www.facebook.com/profile.php?id=61563154217394

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru