Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplicko - Postrach bezkontaktních myček v Teplicích a okolí se podařilo policistům vypátrat. V první polovině září byly na policii oznámeny 4 případy z Teplic, Bíliny a Krupky, kdy se někdo pokusil vypáčit pokladničky na drobné u stojanů na úklid vozidla a u mycího boxu.

"Ve třech případech se mu to podařilo a odcizil celkem 1020 korun. Mnohem větší škoda ale vznikla majitelům na poškození, a to konkrétně téměř 40 tisíc korun. Ze zajištěných kamerových záznamů a dobrou operativní činností policistů se podařilo zjistit totožnost podezřelého. Tomu bylo sděleno obvinění z krádeže a poškozování cizí věci. Vzhledem k jeho bohaté trestní minulosti podali policisté podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru