Tento muž na videu a fotografii by mohl kriminalistům pomoci s objasněním trestné činnosti. Foto: Policie ČR
Teplice

Žatec - Kriminalisté z oddělení obecné kriminality se zabývají případem loupežného přepadení v Žatci na ulici Komenského alej.

"29. září zhruba v půl třetí odpoledne si měl dosud neznámý pachatel vyhlédnout postarší paní. Začít se s ní přetahovat o příruční tašku, přičemž se mu seniorka aktivně bránila francouzskou holí. Jelikož se mu dle našich informací nepodařilo tašku odcizit, tak jí strhl zlatý řetízek z krku a z místa uprchl. Svým jednáním měl neznámý pachatel způsobit téměř devadesátileté ženě nepříjemný zážitek a do toho ji připravit o řetízek, který má pro ni velkou citovou hodnotu," uvedl policejní mluvčí Jakub Mareš.

1010retizek ea7e1

Ukradený řetízek. Foto: Policie ČR

V souvislosti s tímto případem se obrací policie na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění muže na fotografiích a videozáznamu, který by mohl do případu vnést užitečné informace. "Také bychom ocenili svědectví nebo palubní záznamy z kamer projíždějících řidičů. Pokud jej poznáváte nebo k němu máte jakékoliv poznatky, kontaktujte kriminalisty na telefonním čísle 974 437 323. Využít můžete také linku 158," dodal mluvčí.

1010pachatel1 77c2b

1010pachatel2 ce32e

Tento muž na videu a fotografii by mohl kriminalistům pomoci s objasněním trestné činnosti. Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru