Teplice - Statutární město Teplice, stejně jako nejvyspělejší města v Evropě, míří k odpovědnému přístupu snížení množství městských holubů. Jak zacházíme s těmito ptáky, může být zrcadlem vyspělosti naší společnosti.

"Spolek Obecní holubník spouští za podpory města Teplice program šetrné regulace holubů. V průběhu následujících čtyř týdnů vám prostřednictvím několika tematických příspěvků problematiku více přiblížíme a představíme možnosti řešení. Dozvíte se například něco o původu městských holubů a metodách snížení jejich počtu. Společně se podíváme na některé mýty spojené s těmito ptáky a také na jejich vliv na veřejné zdraví. Těšíme se na podnětnou diskuzi s občany města Teplice. Úvodní informační leták naleznete níže a brzy i v ulicích Teplic," uvádí město Teplice na svých stránkách.

Zdroj: Město Teplice

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru