Foto: Město Bílina
Teplice

Bílina - Město Bílina odmítlo převzít zpět do své správy ulici Wolkerova po rekonstrukci vody a kanalizace (investor Severočeská vodárenská společnost, a. s.), dokud nebude provedena oprava povrchu vozovky dle schválené projektové dokumentace (mimo jiné na levé straně směr náměstí měl být nový povrch v celé délce už od okraje).

S ohledem na současný stav město striktně trvalo na svém stanovisku a bylo ochotno dodržení projektu (a s ním související stanovisko města) vymáhat i právně.

Po několika týdnech došlo k dohodě se zhotovitelem, který povrch komunikace obnoví dle projektu. Město v rámci dohody uhradí nový povrch jen u dílčích částí pracemi nedotčených původních povrchů na pravé straně směr náměstí. Asfaltový povrch ulice Wolkerova tedy bude obnoven v celé ploše komunikace.

Dle informací zhotovitele proběhne odfrézování a položení nového asfaltového povrchu od 24. října během několika dní.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru