REKLAMA
OBRAZEM: Dobrovolným hasičům v Zabrušanech se splnil sen, mají novou Scanii
Hasičům v Zabrušanech se splnil sen. Foto: Lukáš Ondroušek
Teplice

Zabrušany - V Zabrušanech se uskutečnilo předání nového hasičského vozu SCANIA CAS-30. ''Splnil se nám sen,'' řekl Ivo Šilhan, starosta SDH Zabrušany.

Vůz dodala firma THT Polička, kdy jeho pořizovací cena byla 7,7 milionu korun s DPH. Finanční dotaci poskytla Evropská unie z dotačního titulu IROP - technika pro IZS, kdy 85% nákladů hradí EU, 5% hradí stát a zbylých 10% obec. Auto bylo dodáno s celkovou výbavou a je určeno pro velkoobjemové hašení.

Celé toto předání završila prohlídka vozu před hasičárnou a skvělé pohoštění.

Tohoto velkého dne se zúčastnil šéf teplických profesionálních hasičů Adolf Langer, ředitel krajských hasičů Roman Vyskočil a starostka Okresního sdružení hasičů Viera Nejedlá, zúčastnil se také místostarosta obce Zabrušany Vítězslav Škuthan.

Fotogalerie

Autor: Lukáš Ondroušek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru