REKLAMA
Neviděli jste zloděje? Muž strhl ženě o berli batoh z ramene
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pachatelích krádeže, ke které došlo ve středu 12. července kolem 10. hodiny v Teplicích v ulici U Císařských lázní.

Neznámý muž strhl seniorce, která se pohybuje s pomocí berle, z ramene batoh a utekl směrem do ul. Lípová a poté dále do parku. Společně s pachatelem z místa činu utíkala i neznámá žena. Pachatel byl vyšší hubený muž, který na sobě měl modré rifle a černou mikinu s kapucí, žena byla menší hubené postavy, oblečené měla tmavé kalhoty, světlé boty a tmavou mikinu s kapucí.

"Bezprostředně po činu začal pachatele pronásledovat neznámý svědek, díky tomu zloděj batoh zahodil a muž ho přinesl zpět okradené seniorce, lapka už ale bohužel z batohu stihl odcizit přes sedm tisíc korun. Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace ke krádeži, nebo k pachateli, aby kontaktovali policisty z obvodního oddělení v Teplicích, ul. Vrchlického, nebo poznatky sdělili na tel. č. 974 440 100, nebo na linku 158," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

"Zvlášť důležitá by mohla být výpověď muže, který pachatele pronásledoval a z místa činu odešel, protože pospíchal do práce, žádáme tímto o podání svědectví také tohoto spoluobčana," dodal policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru