REKLAMA
Další dealer drog za katrem. Kriminalisté u něj našli 100 gramů heroinu a přes sto tisíc korun
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Dubí – Kriminalisté zadrželi šedesátiletého dealera drog, který na Teplicku prodával několik měsíců heroin. Skončil ve vazbě.

Šedesátiletý muž kšeftoval s heroinem v Dubí. „Při domovní prohlídce v jeho domě kriminalisté zajistili sto gramů heroinu a v přepočtu 130 tisíc korun, část v eurech, zbytek v české měně,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Muž nekšeftoval s drogami poprvé. Už byl před dvěma lety byl za prodej drog odsouzen k podmínce.To ho ale od výhodného byznysu zjevně neodradilo. „Vyšetřovatel muže obvinil z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a zaslal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Soudce o víkendu návrh akceptoval,“ dodal Vítek. Šedesátiletému muži teď hrozí až desetileté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru