REKLAMA
Velká prázdninová dopravní akce. Na Teplicku dostalo o víkendu pokutu na sedmdesát řidičů
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Teplicko - Během uplynulého víkendu mohli řidiči potkat na silnicích více hlídek, protože policisté z Teplicka se zapojili do celorepublikové dopravní akce, která spočívala ve zvýšeném dohledu v rizikových místech během letních prázdnin.

Během akce policisté zkontrolovali 189 vozidel a zjistili 71 případů porušení předpisů. Třináct kontrolovaných řidičů překročilo nejvyšší povolenou rychlost, 19 osob nebylo za jízdy připoutáno bezpečnostními pásy a v jednom případě nebyl použit předepsaný zádržný systém. V deseti případech byl zjištěn nevyhovující technický stav vozidla a čtyři řidiči nepředložili doklad o povinném pojištění vozidla.

Celkem policisté udělili 68 blokových pokut v celkové výši 22 000 korun, tři případy porušení zákona bude ve správním řízení řešit příslušný úřad.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru