REKLAMA
VIDEO: Žena si nechala cizí peněženku. Teď po ní pátrají policisté
Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po neznámé ženě, která je podezřelá z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Co provedla?

"Dne 19. července 2017 kolem 10. hodiny dopoledne navštívila poškozená seniorka prodejnu na Benešově náměstí. Po zaplacení zboží zapomněla na prodejním pultu svou peněženku, ve které měla 1400 korun, doklady a platební kartu. Toho využila neznámá žena, která peněženku z pultu vzala a z obchodu odešla," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podle kamerových záznamů se jednalo o ženu ve věku mezi čtyřiceti až padesáti roky, vysokou asi 170-175 cm, střední postavy, s tmavými vlasy se světlým melírem, které měla dlouhé na krk. Na sobě měla bílé triko bez potisku s výstřihem do V, tmavou sukni se světlými motivy dlouhou ke kolenům, na nohou bílé pantofle nebo sandály s černými skvrnami, přes rameno přehozenou černou kabelku.

"Veškeré informace k totožnosti ženy zachycené na snímcích je možné sdělit policistům z obvodního oddělení v Teplicích osobně, nebo na tel. č. 974 440 100, případně na linku 158," dodal Daniel Vítek.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=E4AerQfhlkQ

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru