REKLAMA

Teplice - Celé dva měsíce jste měli možnost darovat na dobročinný bazar kabelku, batoh nebo třeba plesové psaníčko. Sbírka kabelek byla úspešně dokončena a již tento pátek a sobotu se budou kabelky nabízet k prodeji v obchodním centru Olympia.

"Děkujeme velice všem dobrým lidem, našim milým zákazníkům a také partnerům. Sešlo se nám k prodeji více jak 1.500 kusů kabelek. Kabelky budou nabízeny již od 50 Kč a všechny utržené peníze budou rozděleny dětem, pro které je celý dobročinný projekt připravený - Andrejce, Matějovi a Zdeněčkovi. Proto prosíme čtenáře, naše zákazníky – přijdte si koupit kabelku, jen tak se nám podaří dětem pomoci. Bazar začíná v pátek 4. srpna ve 13 hodin, pokračuje v sobotu od 10 do 18 hodin (nebo do vyprodání kabelek). Děti přijedou také, v pátek tu bude malý Matěj s rodinou, v sobotu přijede Andrejka a Zdeněček," uvedla k projektu marektingová manažerka obchodního centra.

Zajímají-li vás osudy dětí, jejich příběhy, podívejte se na www.olympiateplice.cz a přijďte děti podpořit koupí kabelky do teplické Olympie.

Pořadatelem bazaru je LIONS KLUB TEPLICE LADIES a nadace ŽIVOT DĚTEM.

0408kabelkyletak

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru